Web Analytics Made Easy - Statcounter

  فرارو- زمان قطعی عرضه اولیه ۱۰ درصد سهام شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان مشخص شد تا این شرکت ۵۰۰ میلیارد تومانی پانزدهمین شرکت جدید سال بازار شود.   مقرر شده چهارشبنه جاری مصادف با سوم بهمن، ۵۰۰ میلیون سهم "لوتوس" با محدوده قیمتی ۱۹۵ تا ۲۰۵ تومانی هر سهم در بازار دوم معاملات بورس تهران روانه میز فروش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این رویداد سهمیه هر فرد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰۰۰ سهم و با سرمایه ۴۱۵ هزار تومانی تعیین شده که با توجه به تجارب گذشته و استقبال متقاضیان، این سهمیه تغییر خواهد کرد.   فعالیت لوتوس
حوزه اصلی فعالیت لوتوس همانند دیگر شرکت‌های تامین سرمایه در ایران، ارائه خدمات تعهد پذیره‌نویسی، بازارگردانی اوراق بهادار، ارائه خدمات مشاوره عرضه و پذیرش و ارزش‌گذاری اوراق بهادار اسـت.

بررسی صورت سود و زیان ترکیبی شرکت‌های تامین سرمایه فعال نشان می‌دهد سهم درآمدی شرکت‌های تامین سرمایه از خدمات اصلی برشمرده شـده، روندی افزایشی داشته است.

درآمد شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان از محل خدمات تعهد پذیره‌نویسی، بازارگردانی، مشاوره، سبدگردانی، مدیریت و ضمانت صندوق‌ها و درآمد سرمایه‌گذاری‌ها تامین می‌شود.

ترکیب سهام‌داران شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان شامل شرکت گروه مالی بانک پارسیان (۳۵ درصد)، بانک پارسیان (۱۲٫۵ درصد)، شرکت مخابرات ایران (۱۷٫۵ درصد)، شرکت سرمایه‌گذاری تدبیر (۱۷٫۵ درصد) و شرکت سرمایه‌گذاری سایپا (۱۷٫۵ درصد) است.   آخرین وضعیت لوتوس
بر اساس صورت‌های مالی منتهی به پایان مهر ماه سال جاری، شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان دارای هزار میلیارد تومان دارایی و ۳۴۳ میلیارد تومان بدهی است.

این شرکت طی ۹ماهه منتهی به پایان مهر ماه (سال مالی منتهی به ۳۰ دی ماه سال ۱۳۹۷) بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان سود خالص ایجاد کرده و سود انباشته این شرکت به ۱۳۳ میلیارد تومان رسیده است.   همچنین سود خالص هر سهام در پایان دوره ۹ماهه از سال مالی این شرکت ۲۷۳ ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
جزئیات عرضه اولیه لوتوس
زمان عرضه: چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
نماد: "لوتوس "
نام شرکت: تامین سرمایه لوتوس پارسیان
نام گروه: فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط   موضوع فعالیت
پذیره نویسی، تعهد پذیره نویسی و تعهد خرید اوراق بهادار در عرضه‌های ثانویه، بازارگردانی و ...   سهامدار اصلی گروه مالی بانک پارسیان (۳۵%)
شرکت سرمایه گذاری تدبیر (۱۷.۵%)
شرکت سرمایه گذاری سایپا (۱۷.۵%)
شرکت مخابرات ایران (۱۷.۵%)
بانک پارسیان (۱۲.۵%)

روش عرضه: بوک بیلدینگ (ثبت سفارش)
محل عرضه: بازار دوم بورس
میزان عرضه: ۱۰ درصد
میزان سرمایه: ۵۰۰۰ میلیارد ریال
تعداد سهام: ۵ میلیارد سهم
میزان عرضه: ۵۰۰ میلیون سهم

مدیر عرضه: کارگزاری بانک پارسیان
متعهد خرید: س. آتیه پارسیس پارس
حداکثر سهام قابل خرید: ۲۰۰۰
دامنه قیمت: ۱۹۵۰ تا ۲۰۵۰ ریال
سقف تعهد خرید: ۵۰ درصد
حداکثر مبلغ خرید: ۴۱۵،۰۰۰ تومان
درصورت استقبال ۲۸۰ تا ۳۴۰ هزار نفری: حدود ۳۰۰ تا ۳۶۶ هزار تومان

منبع: فرارو

کلیدواژه: عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی

مهران محرمیان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار داشت: در چند سال گذشته اقداماتی انجام شد که همزمان با کاهش تورم و کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها در نهایت شاهد کاهش خلق نقدینگی در بانک‌ها بودیم.

وی ادامه داد: در کنار اجرای این اقدامات، موضوعی که باعث نگرانی شده این است که در این شرایط تامین نقدینگی دچار مشکل شود، بنابراین روش‌های تامین مالی مورد توجه قرار می‌گیرد از این رو برات الکترونیکی ابزار قدرتمند محسوب می‌شود.

معاون بانک مرکزی گفت: این ابزار شاید در دوره سیاست‌های انبساطی مورد توجه نگیرد، اما امروز به عنوان ابزار کارا استفاده می‌شود و در راستای تحقق شعار سال می‌توان از آن استفاده کرد.

محرمیان در پایان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟