Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرضه اولیه شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان پس از معارفه روز سه‌شنبه دوم بهمن ماه، چهارشنبه سوم بهمن انجام خواهد شد.

در این عرضه به هر کد حقیقی یا حقوقی ۲۰۰۰ سهم در کف قیمتی ۱۹۵ تومان و سقف قیمتی ۲۰۵ تومان تعلق خواهد گرفت.

حداکثر نقدینگی لازم برای شرکت در این عرضه ۴۱۰ هزار تومان خواهد بود.

شرکت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان در ۲۱ آبان‌ماه ۱۳۹۰ به ‌صورت شرکت سهامی خاص تأسیس و با شماره ثبت ۴۱۷۵۹۳ در اداره ثبت شرکت‌های تهران ثبت رسید و در ۲۷ اسفندماه همان سال نیز مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس اوراق بهادار دریافت نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت در تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ به سهامی عام تبدیل و نماد شرکت در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۰۸ در بورس اوراق بهادار تهران درج گردید. سرمایه شرکت در حال حاضر ۵,۰۰۰ میلیارد ریال می باشد.

محصولات و خدمات ۱. تامین مالی الف) مشاوره تامین مالی و تعهد پذیره نویسی و بازارگردانی اوراق بدهی و سرمایه‌ای   ب) تامین مالی پروژه   ج) مشاوره عرضه در تامین مالی    د) مشاوره پذیرش  هـ) مشاوره تامین مالی بین‌المللی۲. مدیریت داراییالف) مشاوره سرمایه‌گذاری  ب) سبدگردانی   ج) صندوق های سرمایه‌گذاری۳. توسعهالف) مشاوره مالی: طرح تجاری، امکان سنجی، اصلاح ساختار سازمانی و بودجه‌ریزی   ب) ادغام و تملیک   ج) طراحی ابزارهای نوین مالی: صندوق طلا و صندوق ارز    د) ارزشیابی  هـ) تحلیل    و) سرمایه گذاری جایگزین : سرمایه‌گذاری خطر پذیر(جسورانه)، سرمایه خصوصی و …

 

سهامداران

حقوقیدرصدگروه مالی بانک پارسیان۳۵بانک پارسیان ۱۲/۵سرمایه گذاری سایپا ۱۷/۵مخابرات ایران ۱۷/۵سرمایه گذاری تدبیر۱۷/۵ کل ۱۰۰گزارش عملکرد تامین سرمایه لوتوس از تاسیس تا کنون

روابط عمومی تامین سرمایه لوتوس پارسیان در آستانه عرضه اولیه سهام «لوتوس» در بورس تهران، گزارش عملکرد این شرکت از ابتدای تاسیس تا کنون را منتشر کرد. در این گزارش علاوه بر شرح عملکرد مالی و عملیاتی تامین سرمایه لوتوس پارسیان، برنامه‌های آینده و اهداف استراتژیک شرکت نیز بیان شده است.

تامین مالی

لوتوس پارسیان با پذیرش رکن مشاور عرضه، بازارگردان و متعهد پذیره نویسی، سهم قابل توجهی در تامین مالی انجام شده از طریق بازار سرمایه کشور داشته است . بر این اساس تا کنون بالغ بر رقم ۳۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تامین مالی با مشاوره این شرکت برای صنایع مختلف انجام شده و بازارگردانی حدود ۵۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اوراق بدهی در بازار سرمایه، بر عهده لوتوس بوده است.

لوتوس در راستای تامین مالی کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپ‌ها نیز پیش قدم بوده و با تاسیس اولین صندوق جسورانه بازار سرمایه کشور، ‌خدمات ارزنده‌ای در راستای تامین مالی این حوزه از اقتصاد کشور ارائه کرده، و مصمم است در سال‌های پیشِ‌رو و بعد از توسعه فعالیت‌های این کسب و کارها، به عنوان مرجع پذیرش این گروه از شرکت‌ها در بازار سرمایه کشور، ایفای نقش کند.

ایران خودرو، سایپا، مگاموتور، رایتل، مخابرات ایران، توسعه اعتماد مبین، بانک پارسیان، بانک حکمت ایرانیان، فولاد کاوه جنوب کیش، شهرداری قم، شهرداری مشهد، لیزینگ ایران و شرق، لیزینگ سپهر صادرات، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، مجد مشهد، وزارت تعاون-کار و رفاه اجتماعی، وزارت اقتصاد، بیمه پارسیان، بیمه حکمت صبا، سرمایه‌گذاری سرآمد، پتروفرهنگ، گروه مالی پارسیان، تجارت الکترونیک پارسیان، سرمایه‌گذاری آتیه دماوند، نفت پارس، صنایع نوین تامین، شرکت آهنگری تراکتورسازی ایران، شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان ، ‌بیمه بازار، شیپور، پژوهشگاه رویان، دانشگاه الزهرا، درایه پرداز نیروان(دراپز)، صندوق بازنشستگی کشوری و … از جمله فعالان اقتصاد کشور هستند که تامین سرمایه لوتوس پارسیان مفتخر بوده است در سال‌های فعالیت، خدمات خود را به این شرکت‌ها ارائه دهد.

مدیریت دارایی

تأمین سرمایه لوتوس پارسیان در سال‌های اخیر به لطف عملکرد فوق‌العاده خود توانسته است در حوزه مدیریت دارایی، متنوع‌ترین سبد ابزارهای سرمایه‌گذاری و مدیریت دارایی را تشکیل دهد و در حال حاضر به عنوان تامین سرمایه‌ای با مجموعه کامل مدیریت دارایی شناخته می‌شود که اعتقادی راسخ به پایبندی به تعهدات خود دارد و از این جهت توانسته است در میان مشتریان خود به جایگاه ویژه‌ای از نظر قابلیت اتکا و خوشنامی دست یابد.

مجموع دارایی تحت مدیریت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان در قالب ده صندوق سرمایه‌گذاری و قراردادهای سبدگردانی،‌ بالغ بر ۱۳۴,۱۲۵ میلیارد ریال است.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت

اولین صندوق سرمایه گذاری لوتوس، “صندوق درآمد ثابت لوتوس پارسیان” است که در سال ۱۳۹۱ تأسیس شد بعد از آن “صندوق اعتمادآفرین پارسیان” به عنوان اولین صندوق قابل معامله با درآمد ثابت در بازار سرمایه کشور در سال ۱۳۹۳ طراحی و تاسیس شد و امروز «اعتماد» جزو پرمعامله‌ترین نمادهای فرابورس ایران است. تاسیس صندوق سرمایه گذاری در سهام با عنوان “زرین پارسیان”، تاسیس “صندوق بازارگردانی امید لوتوس پارسیان”  و آغاز مدیریت صندوق درآمد ثابت “پیروزان” هم در همین سال به وقوع پیوست. بعد از آن در سال ۱۳۹۴ “صندوق سرمایه گذاری قابل معامله ثروت آفرین پارسیان” تأسیس شد.

در سال ۱۳۹۵، تأسیس “صندوق نیکوکاری لوتوس رویان” و طراحی و تأسیس “صندوق جسورانه رویش لوتوس” به عنوان اولین صندوق VC در ایران، در مسیر ایفای تعهدات شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود بوده است. همکاری با پژوهشگاه رویان برای تامین مالی تحقیقات در زمینه درمان بیماری‌های سخت علاج، که منجر به تاسیس این دو صندوق شد، برگ زرینی در کارنامه لوتوس به حساب می‌آید و همواره به آن مفتخر خواهد بود که گامی-هرچند کوچک- در جهت بهبود سلامت جامعه برداشته است.

طراحی، تاسیس و شروع به فعالیت “صندوق پشتوانه طلای لوتوس” به عنوان اولین صندوق کالایی بازار سرمایه کشور و اولین صندوق سرمایه‌گذاری طلای کشور و عملکرد درخشان این صندوق، افتخاری دیگر در پرونده کاری تامین سرمایه لوتوس پارسیان است که در راستای توسعه بازار سرمایه و ایجاد ابزارهای نوین مالی برای پیشرفت هرچه بیشتر بازار مالی و سرمایه‌گذاری کشور بوده است.

برعهده گرفتن رکن مدیر در “صندوق نیکوکاری دانشگاه الزهرا” در سال ۱۳۹۶ هم از آخرین تغییرات در ترکیب صندوق‌های تحت مدیریت لوتوس بوده که باز هم در راستای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت در جهت حمایت از رشد و توسعه علم و دانش و تامین مالی این حوزه انجام شده است.

 

بازارگردانی سهام

تامین سرمایه لوتوس پارسیان در سال ۹۷ ، با توجه به تغییر رویکرد مالکین شرکت‌ها و سیاست‌گذاران بازار مالی مبنی بر وجود رکن بازارگردان برای سهام به منظور افزایش نقدشوندگی، فعالیت بازارگردانی بر روی سهام شرکت‌ها در بورس و فرابورس را آغاز کرده و با توجه به پتانسیل‌های شرکت در حوزه کفایت سرمایه و دارایی تحت مدیریت، در حال برنامه‌ریزی و توسعه زیرساخت‌های تکنولوژیک و معاملات الگوریتمی این حوزه است تا حداکثر توان و ظرفیت شرکت را برای تقبل بازارگردانیِ حجم بیشتری از سهام و ابزارهای رایج در بازار سرمایه به کار گیرد.

به این ترتیب، تنوع ابزارهای مدیریت دارایی تامین سرمایه لوتوس پارسیان، این امکان را فراهم آورده است که شبکه گسترده‌ای از مشتریان و سرمایه‌گذاران با درجات مختلف ریسک‌پذیری و توان مالی، زیر چتر خدمات لوتوس قرار گیرند.

 

پرتال لوتوس

گستردگی تنوع ابزارهای سرمایه‌گذاری، ایجاب کرده است که به منظور ایجاد ثبات و پایداری کسب و کار این حوزه، شبکه مشتریان تامین سرمایه از نظام بانکی مستقل شود. به همین دلیل، لوتوس پارسیان جزو اولین تامین سرمایه‌هایی است که در این زمینه اقدام و پرتال تمام آنلاین معامله صندوق‌های سرمایه‌گذاری را (www.lotusib.ir) راه‌اندازی کرده است و در این راستا با هر مجموعه‌ای که پلتفرم استاندارد و شبکه مشتریان قوی داشته باشد، همکاری خواهد داشت تا کانال‌های ارتباطی خود را قوی‌تر سازد.

پرتال تأمین سرمایه لوتوس پارسیان در سال ۱۳۹۶ به عنوان اولین پرتال تمام آنلاین صدور و ابطال صندوق‌های سرمایه گذاری در کشور رونمایی شد و در سال ۱۳۹۷ امکان پذیرش صندوق‌های سایر نهادهای مالی بازار سرمایه نیز در آن میسر شد.

تعداد سرمایه­گذار حقیقی و حقوقی و میزان تراکنش‌های صدور و ابطال بر روی پرتال لوتوس طی مدت فعالیت چشمگیر بوده است و در حال حاضر علاوه بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت لوتوس (لوتوس پارسیان،‌ پیروزان، لوتوس رویان، دانشگاه الزهرا و زرین پارسیان) صندوق‌های سرمایه‌گذاری سایر نهادهای فعال در بازار سرمایه نیز بر روی این پرتال قابل معامله هستند که شامل صندوق‌های (تصمیم، سپهر تدبیرگران، نیکوکاری دانشگاه الزهرا، نوین نگر آسیا و صبای هدف) است.

تنوع ابزارهای سرمایه‌گذاری و مدیریت دارایی، لوتوس را بر آن داشته تا با قدرت بیشتر به ارائه خدمات مشاوره‌ سرمایه‌گذاری پرداخته و از این طریق راهگشای متقاضیان این حوزه باشد. برای این منظور، علاوه بر ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران بزرگ، مشاوره هوشمند و روباتیک برای سرمایه‌گذاران خرد طراحی و در پرتال لوتوس قرار گرفته است تا فرصت‌های متنوعی پیش پای مخاطبان خود قرار دهد.

عملکرد مالی و سود شرکت

ما با توجه ویژه به استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود، بازآرایی عملیات و رویکردها در راستای بهینه سازی مستمر فرآیندها، تمرکز بر بخش‌های نوآورانه ضمن حفظ تنوع در ارائه خدمات و ارزش آفرینی هرچه بیشتر اقتصادی، همواره بر روی افزایش سود خالصِ مربوط به سرمایه، سهامداران و درآمد متمرکز بوده و تلاش در راستای تنوع بخشی منابع درآمدی خود داشته‌ایم.  نتیجه این امر، کسب بازدهی مناسب برای سهامداران طی ۷ سال فعالیت شرکت بوده است.

سود خالص و نسبت‌های مهم سودآوری شرکت طی سال‌های فعالیت به شرح جدول زیر بوده است:

سال۱۳۹۱

 ۱۳۹۲

 ۱۳۹۳

 ۱۳۹۴

 ۱۳۹۵

 ۱۳۹۶

 ۱۳۹۷

(بر اساس بودجه)عنوانسود خالص

(میلیون ریال)۳۴۶,۹۶۰۵۳۴,۴۴۸۴۲۳,۸۹۴۷۵۱,۷۷۹۱,۲۲۹,۶۱۶۱,۴۳۰,۶۷۳۲,۰۵۰,۱۰۸سود خالص به سرمایه۳۱.۵%۴۱%۲۴%۴۳%۴۱%۳۶%۴۱%سود خالص به ح.ص.س۲۳%۲۹%۱۸%۲۶%۲۸%۲۵%۳۵%سود خالص به درآمد۹۲%۹۲%۸۵%۷۳%۸۵%۸۲%۷۲%

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار مهم بورس بورس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، پس ازسال‌ها انتظار بالاخره هفته گذشته ۸۵درصد از سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد. طی این واگذاری سهام پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، اقتصاد نوین و رفاه کارگران و سهام استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شد. در واگذاری سهام پرسپولیس بخش عمده سهام یعنی ۳۰درصد به بانک شهر اختصاص یافت و این بانک به‌عنوان بزرگ‌ترین سهامدار باشگاه پرسپولیس معرفی شد. با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شده است ۳صندلی هیأت مدیره در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل پرسپولیس توسط بانک شهر تعیین شود.

شایعه تزریق پول توسط سهامداران جدید

به‌دنبال توافق‌های انجام شده در کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد تزریق منابع مالی به این باشگاه و حتی باشگاه استقلال مطرح شده است، به‌طوری که برخی شایعات حاکی از آن است که بانک شهر درنظر دارد به‌زودی ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به باشگاه تزریق کند و بحث‌های مختلفی نیز درباره تزریق نقدینگی ازسوی هلدینگ خلیج‌فارس به استقلال مطرح می‌شود. حتی در شبکه اجتماعی یک نوع جنگ روانی علیه طرفین با این ابعاد که کدام سهامدار پولدار است شکل گرفته است.

تصور هواداران این است که سهامداران این ۲ باشگاه قادرند بدون طی مراحل قانونی و راسا از منابع داخلی خود به این باشگاه‌ها نقدینگی تزریق کنند به همین دلیل بگو مگو یا به تعبیر عامیانه کل کل هواداران فوتبال بر سر این است که کدام سهامدار پولدارتر است.

بیشتر بخوانید

مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟ اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم واقعیت چیست؟ راهکار تامین دخل و خرج سرخابی‌ها

واقعیت این است که این تصور که سهامداران جدید می‌توانند بدون انجام فرآیندهای مرتبط با بنگاه‌داری منابع مالی جدید به این باشگاه تزریق کنند اشتباه است.

در وهله اول باید گفت که سهامدارانی که مالکیت بخشی از سهام یک شرکت را به‌صورت مدیریتی در اختیار دارند در تلاشند تا از طریق کارایی بنگاه زیرمجموعه خود، سود بالاتری به‌دست بیاورند. به بیان بهتر یک سهامدار به این دلیل بخش عمده سهام یک شرکت را می‌خرد که سود بیشتری به‌دست بیاورد و سرمایه‌گذاری در آن شرکت نیز از ۲ مسیرکلی دنبال می‌شود.

به طو کلی شرکت‌ها برای تامین منابع مالی مورد نیاز خود، از ۲روش مستقیم و غیرمستقیم استفاده می‌کنند.

در روش مستقیم منابع مالی مورد نیاز شرکت از ۳ محل اصلی یعنی منابع مالی حاصل از فعالیت شرکت، منابع مالی حاصل از فروش دارایی‌های ثابت و سود انباشته تامین می‌شود.

و در روش غیرمستقیم شرکت می‌تواند منابع مالی مورد نیاز خود را از محل دریافت وام و تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار انواع اوراق بدهی تامین کند.

در چنین شرایطی راهکار کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس و هلدینگ خلیج‌فارس برای تزریق منابع مالی جدید به سرخابی‌ها استفاده از یکی از این روش‌هاست و چنانچه این سهامداران قصد داشته باشند خود راسا منابع مالی جدیدی به باشگاه تزریق کند این کار باید از طریق افزایش سرمایه از محل آورده نقدی انجام شود. به این معنا که ابتدا در هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس یا استقلال طرح افزایش سرمایه به تصویب برسد و سپس با تصویب آن در مجمع عمومی سهامداران و تأیید آن توسط سازمان بورس و اوراق بهادار افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران انجام و منابع مالی جدید از سوی سهامداران عمده به باشگاه‌ها تزریق شود. صحبت از تزریق منابع مالی جدید بدون درنظر گرفتن فرآیند آن، آدرس غلط دادن است.

ضمن اینکه باید درنظر گرفت همین تزریق منابع مالی هم به‌معنای کمک بلاعوض نیست، بلکه به‌معنای افزایش یافتن سهامدار عمده است که درصورت افزایش بهره‌وری شرکت، نفع آن به سهامدار عمده می‌رسد.

کد خبر 847312 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها واگذاری خصوصی‌ سازی فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟