Web Analytics Made Easy - Statcounter

انزلی-ایرنا-مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه ازاد انزلی از تخصیص 20 هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان روسیه به شرکت های ایرانی بر اساس انعقاد تفاهم نامه همکاری با منطقه آزاد انزلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، امین افقی صبح جمعه با اعلام این خبر اظهار کرد: با تخصیص این زمین صنعتی در منطقه ویژه آستراخان به شرکت های ایرانی، این منطقه به مرکز پردازش کالاهای نیمه ساخته و صادرات محصولات ایرانی به کشورهای اورآسیا تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرکت های ایرانی معرفی شده از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی می توانند با تولید و پردازش کالا در منطقه ویژه آستراخان با کمترین هزینه به بازارهای کشورهای مزبور دسترسی داشته و با بهره گیری از مزایای منطقه ویژه آستراخان و معافیت هایی که برای مبادلات تجاری بین فعالان اقتصادی عضو کشورهای اورآسیا وجود دارد، فرصت مناسبی برای صادرات کالاهای ایرانی مورد نیاز بازار روسیه و کشورهای اطراف ایجاد می شود.

***ابراز امیدواری طرفین بر توسعه روابط اقتصادی و تجاری
رضا مسرور رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و سرگی میلوشکین مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان روسیه این حرکت را گام موثری در جهت تحکیم و تعمیق مناسبات اقتصادی و بازرگانی دو کشور به ویژه در حوزه دریای خزر در راستای فعالسازی کریدور شمال، جنوب و توسعه صادرات ایران به کشورهای حاشیه خزر دانستند .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه با اشاره به بازدید و گفتگوهای انجام شده در روز پنجشنبه اظهار کرد: تلاش می کنیم برترین شرکت های ایرانی به منظور تولید مشترک در منطقه ویژه اقتصادی لوتوس را جذب کنیم .
مسرور با ابراز امیدواری نسبت به آینده منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان در مسیر جذب سرمایه گذار افزود: با اراده و علاقه موجود در مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لوتوس در راستای توسعه همکاری ها، در آینده شرکت های بزرگی در این منطقه جذب و شروع به فعالیت می کنند .
وی تاکید کرد: گسترش مبادلات اقتصادی، تجاری، صنعتی، ترانزیت، توسعه خدمات بندری و حمل و نقل کالا و با هدف ارتقاء سطح همکاری های دو جانبه با استفاده از امکانات موجود و بالقوه از جمله اهداف مورد نظر این همکاری است.
مسرور افزود: هم اکنون شرکت های زیادی در منطقه آزاد انزلی مشغول به فعالیت در حوزه های مختلف هستند که بازار هدف بسیاری از این شرکت ها، کشور روسیه است.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان نیز اظهار امیدواری کرد: حضور شرکت های ایرانی در آن منطقه موجب افزایش سطح روابط اقتصادی دو کشور می شود.
سرگی میلوشکین افزود: با وجود عمر کوتاه منطقه ویژه اقتصادی لوتوس، در چارچوب تفاهم نامه های منعقد شده می توان گام های بلندی در راستای تسهیل و توسعه مناسبات بازرگانی و تولیدی در دو کشور برداشت.
در این مراسم ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک انزلی ، مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر، مدیران کشتیرانی جمهوری اسلامی و تجار ایرانی فعال در شهر آستراخان روسیه و تعدادی از فعالان اقتصادی کشور روسیه حضور داشتند.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد انزلی تنها منطقه آزاد ایران در حاشیه دریای خزر است و کشورهای حاشیه دریای خزر، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای جنوب شرقی عمده بازارهای صادرات و واردات محصولات از طریق منطقه آزاد انزلی هستند.
قرار گرفتن در مسیر کریدور بین المللی شمال - جنوب، دارابودن موقعیت ویژه در زمینه ارتباط با کشورهای حاشیه دریای خزر، همجواری با بنادر آستراخان و لاگان در روسیه، راسنودسک در ترکمنستان، اکتائو در قزاقستان و باکو در آذربایجان، دسترسی از طریق راه های مناسب، به بازارهای مصرف کشورهای CIS، نزدیکی به فرودگاه بین المللی رشت از جمله مزایای منطقه آزاد انزلی است.
مزایای قانونی همچون امکان ثبت، مالکیت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی تا میزان 100 درصد در منطقه، امکان فعالیت بانک ها و موسسات مالی - بیمه ای در این منطقه، معافیت مالیاتی 20 ساله بر درآمد و دارایی از تاریخ بهره برداری هرگونه فعالیت اقتصادی، وحدت مدیریت در ارائه خدمات به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی، اقدامات سازمان در خصوص خلق مزایا و معافیت های جدید برای فعالان اقتصادی - تولیدی، فعالیت بورس کالای منطقه، رونق فضای تجاری با اجرای مصوبه کالای همراه مسافر و برگزاری پانزدهمین اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای حاشیه دریای خزر زمینه ساز رونق فضای کسب و کار در محدوده منطقه شده است.
خبرنگار: رضا اکبری**انتشار دهنده : بابایی
7471 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دریامحور، گفت: از جمله صنایع فعال این حوزه در قشم صنعت لنج‌سازی است که سودآوری بالایی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، عادل پیغامی امروز در نشست ویژه با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس کشور که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر 12 واحد لنج‌سازی با ظرفیت تولید 50 فروند در سال در این جزیره فعال هستند و محصولاتشان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی در صنایع لنج‌سازی قشم عمدتا به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس و هند صادر می‌شود و سودآوری بسیار خوبی نیز به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر 24 فعالیت است و جزیره قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه آیتم‌های این صنعت را دارد

پیغامی با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی این منطقه فعالیت‌های اقتصادی دریاپایه است، گفت: مهمترین وجه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود و امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهمترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

وی با تأکید بر توسعه صنعت بانکرینگ در قشم، خاطرنشان کرد: بانکرینگ صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده، در حالی‌که 60 درصد نفت دنیا از مسیر خلیج فارس تأمین می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیاء می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

در این نشست که با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی برگزار شد، شماری از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سیدیحیی رحیم‌صفوی سئوالاتی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • پتانسیل چندجانبه گرایی شانگهای در برابر اسراییل
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید